TACK FÖR I ÅR!
VI SES I MAJ 2024 igen.

Pontonen har nu stängt för säsongen och öppnar igen i maj 2024. Tills dess är du varmt välkommen till våra systerkrogar Trattorian och Orangeriet.

En pärla på Norr Mälarstrand

I stort sett helt omringad av vatten, på Norr Mälarstrand med stadens bästa kvällssol och utsikt över Söders Höjder, är det lätt att förstå varför Pontonen är många stockholmares favoritplats under sommarhalvåret. Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination. Stanna till för några glas välkyld rosé, middag i kvällssolen eller fräscha cocktails framåt kvällen när pulsen höjs. Oavsett anledning så är det skönt sommarliv som samlar en härlig mix av människor från stadens alla hörn, på en av Kungsholmens somrigaste mötesplatser.

Mat & Dryck

Menyn är en härlig blandning av smårätter och vanliga huvudrätter – här finns alltifrån sicilianska oliver, solvarma meloner och krämiga räkor med pepparrot – till rostad gårdskyckling, grillad flankstek och cheeseburgare. Avslutar gör man gärna med jordgubbar och kokosglass eller Valhrona-chokladmousse.

Skulle vi sätta en gemensam nämnare så är det helt enkelt ”somrigt” – med grillkänslan i centrum. Inspirationen kommer från Norden, Medelhavet och Asien. Råvarorna är av bra kvalitet och har behandlats med kärlek av vårt dedikerade köksteam. Vad dricker vi till då? Det är helt enkelt sånt som vi själva skulle uppskatta när vi sitter invid Riddarfjärden och fångar sommarkvällens sol!

Fest & event

Planerar du fest, företags-kickoff eller annat event?

Kontakta oss

Kontakt

Öppettider
Mån-tis 17-23
Ons-lör 17-00
Sön 17-22

Bordsbokning
08-684 238 75
[email protected]

PR & Marknad
[email protected]

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer inom kort.