MED STRÅLANDE UTSIKT ÖVER
RIDDARFJÄRDEN

Orangeriet är en cocktailbar som lever från tidig förmiddag till sen kväll, en livlig mötesplats för alla tillfällen. Här serveras lunch, eftermiddagsfika, after work och cocktails till sent inpå natten. På Orangeriet samlas våra grannar på Kungsholmen och andra stockholmare för aperitivo och ett glas bubbel framför brasan, en sen söndagslunch efter promenaden eller några välskakade cocktails en bra bit efter midnatt.

Vi tar ingen bordsbokning – first come first served.
Dessutom gillar vi hundar på Orangeriet – varmt välkomna.

NATURLIGT OCH ENKELT

Vi är ”Cucina Casalinga” – italiensk kokkonst omfamnar och betonar kärnan i rustik matlagning som är sprungen ur generationer av italiensk tradition. Det är så vi tänker oss vår gastronomi. Råvaran och handlaget i harmoni.

”Orangeriet är en cocktailbar som lever från tidig förmiddag till sen kväll, en livlig mötesplats för alla tillfällen.”

NÖJET PÅ ORANGERIET

Musik och nöje är en stor del av Orangeriet. Framåt eftermiddagarna drar vi upp tempot en aning och bjuder på en unik och härlig vibe med soulful music – allt från 90-tals r’n’b, loungig house till funky. Håll utkik på vår Instagram @orangerietbar för senaste nytt på Orangeriet.

Torsdagar på Orangeriet

På Orangeriet pågår nöjet alla dagar i veckan, men just på torsdagar är det lite extra festligt. Tänk dig en avslappnad hemmafest. Vissa kommer förbi och tar några drinkar efter middagen, andra inleder kvällen med en förfest här. Bakom DJ-båset hittar vi oftast Ludwig Emretzon eller Leo Thus som levererar härlig vibe och skön musik. Kanske hamnar du i ett kul samtal med gänget bredvid, kanske blir det ett spontant dansgolv – och allra säkert kommer du älska torsdagarna på Orangeriet!

Varje torsdag från kl. 21-01.

ÖPPETTIDER

Måndag 11.00 – 23.00
Tisdag 11.00 – 23.00
Onsdag 11.00 – 00.00
Torsdag 11.00 – 00.00
Fredag 11.00 – 01.00
Lördag 11.30 – 01.00
Söndag 11.30 – 22.00

KONTAKT

Restaurang Orangeriet
Norr Mälarstrand, Kajplats 464
112 20 Stockholm

KONTAKTA OSS GÄRNA
(Orangeriet tar ej bordsbokning)
08-684 238 70
reservation@trattorian.se

PR & Marknad
Frida M Thornberg
frida@brasseriegruppen.se

Besök även