MED STRÅLANDE UTSIKT ÖVER
RIDDARFJÄRDEN

Orangeriet är en cocktailbar som lever från tidig förmiddag till sen kväll, en livlig mötesplats för alla tillfällen. Här serveras lunch, eftermiddagsfika, after work och cocktails till sent inpå natten. På Orangeriet samlas våra grannar på Kungsholmen och andra stockholmare för aperitivo och ett glas bubbel framför brasan, en sen söndagslunch efter promenaden eller några välskakade cocktails en bra bit efter midnatt.

Vi tar ingen bordsbokning – first come first served.
Dessutom gillar vi hundar på Orangeriet – varmt välkomna.

NATURLIGT OCH ENKELT

Vi är ”Cucina Casalinga” – italiensk kokkonst omfamnar och betonar kärnan i rustik matlagning som är sprungen ur generationer av italiensk tradition. Det är så vi tänker oss vår gastronomi. Råvaran och handlaget i harmoni.

”Orangeriet är en cocktailbar som lever från tidig förmiddag till sen kväll, en livlig mötesplats för alla tillfällen.”

NÖJET PÅ ORANGERIET

Musik och nöje är en stor del av Orangeriet. Framåt eftermiddagarna drar vi upp tempot en aning och bjuder på en unik och härlig vibe med soulful music – allt från 90-tals r’n’b, loungig house till funky. Håll utkik på vår Instagram @orangerietbar för senaste nytt på Orangeriet.

ÖPPETTIDER

Måndag 11.00 – 23.00
Tisdag 11.00 – 23.00
Onsdag 11.00 – 24.00
Torsdag 11.00 – 24.00
Fredag 11.30 – 01.00
Lördag 11.30 – 01.00
Söndag 11.30 – 22.00

KONTAKT

Restaurang Orangeriet 
Norr Mälarstrand, Kajplats 464
112 20 Stockholm

KONTAKTA OSS GÄRNA
(Orangeriet tar ej bordsbokning) 
08 – 684 238 75
reservation@trattorian.se

Besök även

Ett italienskt familjärt julbord

På Trattorians julbord dukar vi upp det bästa från det italienska köket. Här njuter ni av de rena och enkla smakerna – med några få, men väl utvalda råvaror skapar vi den bästa italienska matupplevelsen, allt serverat i en familjär och mysig miljö. Välkommen till en magisk jul på Norr Mälarstrand.