RESERVATION

BENVENUTO!

Välkommen till La Sirenetta – sommarkrogen där en frisk medelhavsbris från Italien sveper in över Norr Mälarstrand på Kungsholmen.

Medan solen värmer ansiktet & vattnet glittrar, bjuder vi på Trattorian & Orangeriet in till sommarens nya ställe för skönt, avslappnat häng. Vår nya restaurang på vattnet är fylld med gröna växter, blommor & musik som ger dig en känsla av somriga dagar på den italienska kusten.  

Ta med dig vännerna för några avslappnade drinkar, samla familjen för en lång och härlig middag eller boka in ett större sällskap för dina speciella tillfällen som födelsedagar eller företagets kickoff. 

Oavsett vad du väljer, lovar vi en kväll fylld av skratt, god mat och härliga sommarminnen.

MAT & DRYCK

Det är inte bara atmosfären som är italiensk på La Sirenetta – här skålar du i drinkar med säsongens smaker. Cocktails, negroni eller varför inte dela på en kanna av din favoritspritz? För dig som njuter av ett gott glas vin, serveras även utvalda viner direkt från Italien.

Från köket serveras tallrikar med lätta somriga smaker som, ännu en gång, tar dig till de italienska kusterna och öarna. Våra rätter bjuder på allt från grillad fisk och skaldjur, ostar, grönsaker och färsk pasta…. Du måste helt enkelt komma och prova!

 

FEST & EVENT

Planerar du fest, företags-kickoff eller annat event?

Kontakta oss på [email protected]

 

KONTAKT

Öppettider

Måndag
17.00 – 22.00

Tisdag
17.00 – 22.00

Onsdag
17.00 – 23.00

Torsdag
17.00 – 23.00

Fredag
17.00 – 00.00

Lördag
17.00 – 00.00

Söndag
STÄNGT

Bordsbokning

08-684 238 78
[email protected]

PR & Marknad
[email protected]