Tack alla våra gäster för denna sommar! 

Vi ses igen 2021 – tills dess är ni varmt välkomna till våra systerkrogar Trattorian och Orangeriet!

EN AV KUNGSHOLMENS
SOMRIGASTE PLATSER

I stort sätt helt omringad av vatten, på Kajplats 464 med stadens bästa kvällssol och utsikt över Söders Höjder, är det lätt att förstå varför Pontonen är många stockholmares favoritplats under sommarhalvåret. Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination. Stanna till för en espresso, några glas rosé, middag i kvällssolen eller fräscha cocktails framåt kvällen när pulsen höjs. Oavsett anledning så är det skönt sommarliv som samlar en härlig mix av människor från stadens alla hörn, på en av Kungsholmens somrigaste mötesplatser. I mån av plats finns det möjlighet att lägga till med båt vid Pontonen.

MAT & DRYCK

Mer infon inom kort.

”Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination.”

SOMMARFEST PÅ PONTONEN?

Sommaren närmar sig och det är hög tid att planera events och sommarfester. Ta med dina kunder och njut av eftermiddagssolen, svalkande drinkar, nytänd grill, liveunderhållning och närheten till Riddarfjärden. På Pontonen har vi möjlighet att arrangera de flesta typer av events.

Kontakt

LEXINGTON PÅ PONTONEN

Efter förra årets succé gör Pontonen återigen ett samarbete med Lexington. Inredningen är stylad med Lexingtons produkter och både menyn och helhetsupplevelsen kommer andas en touch av Hamptons.

ÖPPETTIDER

Måndag – Söndag 17.00 – Sent

KONTAKT

Pontonen STHLM 
Norr Mälarstrand, kajplats 464
112 20 Stockholm

BOKNING
08-684 238 78
reservation@pontonen.eu

Besök även

Pizzerian – call and collect!

115 kr per pizza eller pasta om du hämtar hos oss! Ring oss på klassiskt pizzeria-vis på 08-684 238 71, beställ din pizza och hämta hos oss på Norr Mälarstrand efter en kvart, det är lätt att stanna med bilen utanför. 

Pizzaugnen är tänd mellan kl. 11.30 och 20.30 alla dagar i veckan.