Trattorian i december


Fram till den 26 december serverar vi
julbord på Trattorian och har under den
perioden ingen övrig à la carte-meny.

Varmt välkomna!

genuin italiensk restaurang mitt i centrala stockholm

På Trattorian lägger vi ner vårt hjärta och själ i den italienska matkulturen. Vi älskar de rena och enkla smakerna – med några få, men väl utvalda råvaror kan man skapa den allra bästa italienska matupplevelsen. På kolgrillen grillas färsk fisk och kött, pastan tillverkas dagligen och pizzorna serveras rykande färska direkt från vedugnen.

Trattorian är en avslappnad och genuin italiensk krog – det är ombonat, lummigt, brokigt och mysigt. Det unika läget på Kajplats 464 precis invid vattnet, gör Trattorian extra härligt sommartid, då de stora glaspartierna öppnas upp mot den glittrande Riddarfjärden och uteserveringen.

Trattorian serverar inte lunch – men besök gärna vår systerkrog Orangeriet som har lunch sju dagar i veckan!

Nyår invid Riddarfjärden

På Trattorian är nyårsfirandet familjärt, livligt, färgstarkt och glatt! Vi bjuder in till ett italienskt matäventyr med en nyårssupé signerad kökschef Johan Ekelund – bestående av både primo, secondi, dolci och förstås väl valda viner från Italiens bästa regioner.

Pizzerian – call and collect!

Ring oss på klassiskt pizzeria-vis på 08-684 238 71

Nu när många stannar hemma vill vi förstås göra livet lite härligare och vad är det då alla älskar? Jo riktigt bra PIZZA förstås! Så nu gör vi Trattorian till PIZZERIAN!

En lokal pizzeria på Kungsholmen som serverar grym pizza, gjord på fantastiska råvaror – men till ett ovanligt bra pris för den här typen av pizza. När vi ändå höll på fick vi feeling och valde ut fem av våra mest populära pastor till samma drömpris.

115 kr per pizza eller pasta om du hämtar hos oss!
Ring oss på klassiskt pizzeria-vis på 08-684 238 71, beställ din pizza och hämta hos oss på Norr Mälarstrand efter en kvart, det är lätt att stanna med bilen utanför.

Pizzaugnen är tänd mellan kl. 11.30 och 19.30 alla dagar i veckan.

Välkommen till Pizzerian!

Italienskt kök

Trattorian Cookalong!

Slipp decembers stök och gör det enkelt för dig.
Köp med dig Trattorians hemlagade pasta med veckans ragu.
Du säger hur många portioner du vill ha, vi packar den och du hämtar upp en tid som passar dig!

Ring oss på 08-68423871 eller maila till info@trattorian.se
Måndag till söndag 12.00-20.30
95 kr / person.

Meny v. 52

Maccheroni di ragu
Högrev, rödvin, tomat, örter & parmesan

Avbokningsregler

Eftersom läget fortfarande är aningen instabilt är alla bokningar preliminära tills vidare. Under hösten kommer vi kontakta er via mail för att ni ska bekräfta och därmed säkra er julbordsbokning.

Italienskt julbord på Trattorian

Vackert beläget på Norr Mälarstrand, med vattnet skvalpandes utanför fönstret dukar Trattorian upp det bästa från det italienska köket. Här njuter ni av de rena och enkla smakerna – med några få, men väl utvalda råvaror skapar vi den allra bästa italienska matupplevelsen.

Tryffelrisotto, vedugnsgrillat kött, charkuterier och många veganska och vegetariska alternativ gör detta till ett av Stockholms mest genuina juldestinationer. Vi ska förstås inte heller glömma Trattorians tiramisu, pannacotta, chokladtårta och en hel del andra desserter som blir det perfekta avslutet på ert italienska matäventyr.

Vägg i vägg finns Orangeriet, där brasan sprakar och man gärna glider in för några julinspirerade cocktails efteråt. Välkommen till en magisk jul på Norr Mälarstrand!

Barnpriser
Barn mellan 0–3 år äter gratis
Barn mellan 4–12 år 35 kr/år
Från 13 år är det fullt pris

Mat och dryck på Italiensk restaurang

Trattorians kök, vårt hjärta, är rustikt och elegant, men enkelt. Vi väljer alltid råvaror av bästa klass och vår pasta görs dagligen från grunden. Det är de rena italienska smakerna vi vill dela med oss av, som får det att kittla lite extra och som skapar smakminnen du minns.

Vi har en omfattande och inspirerande vinlista, som innehåller viner som ofta är mer välkända, medan det på vår svarta tavla dagligen kommer upp unika viner. Det kan vara små partier, speciella årgångar eller viner från små producenter. Ibland finns det bara ett par flaskor, ibland ett dussin. Oavsett är det alltid lite extra roligt att poppa en eller ett par flaskor från svarta tavlan.

Våra sällskapsmenyer är för sällskap över 12 personer eller fler.
Menyerna varierar efter säsong och efterfrågan.

Brunch på kungsholmen

Trattorians brunch är en dröm för den som älskar långa italienska familjemåltider. Alltid god mat, härlig familjär stämning och glatt runt borden! På buffén finns charkuterier, carpaccio, tonfisktartar, pizza, grillat kött, en hemgjord pasta och mycket grönt.

Allt lagas förstås från grunden och brunchen avslutas med en dessertbuffé och en glassvagn fullastad med italiensk gelato. Lägg till ett glas prosecco, en Bellini eller kanske en cobbler (low in alchol) och vi har en perfekt helgbrunch på Norr Mälarstrand.

Pris 365 :-

Barn 4-12 år 145 :-

Läs mer här.

Trattorian är en avslappnad och genuin italiensk krog – det är ombonat, lummigt, brokigt och mysigt.

Presentkort

Köp vårt presentkort nu! Varför inte ge kortet till din käresta? Eller dina kollegor på jobbet?
Eller varför inte unna dig kortet själv och upplev Sveriges godaste kort.

Vi skickar presentkortet direkt hem till dig och du kan använda det samma dag.

En mer privat upplevelse

La Cucina är vårt chambre separée, en perfekt utformad plats för en mer personlig middagsupplevelse och fest. Här finns också möjlighet att hålla lanseringar, mingel, möten och konferenser, allt unikt och personligt utformat efter era önskemål. Här finns plats för upp till 64 personer och här kan vi lätt skräddarsy ert evenemang med mat, dryck, servis, bartenders, musik och unika upplevelser.
Observera att 35 gäster är minimum för bokning av denna festlokal.

Konferens på La Cucina

Låt vår italienska värld bli er alldeles egna! En konferens på La Cucina är något extra. Här får ni en italiensk familjekänsla med omtanke om dig som vår viktigaste uppgift. Här finns arbetsro och matglädje i en inspirerande miljö – med stora möjlighet att anpassa er konferens efter just era önskemål och behov.

Kontakt
Scroll to Top