Trattorian

En härlig familjerestaurang intill Riddarfjärden där det bjuds på de bästa recepten och vinerna från hela Italien. I den stora gjutjärnsugnen grillas både fisk och kött och känslan är rustik och avskalat elegant. Trattorian är ingen lyxrestaurang – om man inte tycker att perfekta råvaror och ett genuint hantverk är en lyx i sig.

Vårt hjärta

Vårt kök är rustikt, elegant, men enkelt. Våra råvaror är alltid av bästa klass. Vi handplockar våra fiskar, som mamman gör på marknaden. Vi känner och vrider på frukt och grönt. Precis som mormor gör dagligen. Vi är kräsna när det gäller vin och dryck.

Det enkla är ingen lyx, men hos oss är det enkla unikt.
Vi gör det enkelt. Men vi gör det aldrig för enkelt. Välkommen till vår lantgård.

BRUNCH PÅ TRATTORIAN

Varje lördag och söndag dukar vi upp vår variant av en brunchbuffé och bjuder in en favorit-DJ. Buffén matas full med charkuterier, ostar, ett stort urval av grönsaker & sallader, vedugnsbakade pizzor, nygrillat kött med tillbehör i form av såser, dressingar och röror. Sist men inte minst dukar vi fram dessertbordet och glassvagnen!

Buffé 335 kr
Barn 0–2 år gratis.
Barn mellan 2 och 12 år 145 kr.

Vi öppnar dörrarna kl. 11.30 och buffén står uppdukad till 15.30 på lördagar & söndagar.

 

 Köp vårt presentkort nu!  Varför inte ge kortet till din käresta? Eller dina kollegor på jobbet? Eller varför inte unna dig kortet själv och upplev Sveriges godaste kort.

Vi skickar presentkortet direkt hem till dig och du kan använda det samma dag.

Beställ ditt presentkort här!

A'LA CARTE

Vår á la carte uppdateras säsongsvis för bästa kvalitet på råvaror. Menyn är framtagen med stor kärlek till det italienska köket, där vi med egen särprägel framtagit rätter som tillagas från grunden av våra kockar som alla månar om att just du lämnar ditt restaurangbesök nöjd och belåten.

Läs mer

Sällskapsmenyer

Våra sällskapsmenyer har framtagits för sällskap över 12 personer och större. Menyerna varierar efter säsong och upplevd efterfrågan. Aktuell meny hittar du här.

Se meny

Öppettider

 Mån-Tors 17.00 – 23.00
 Fredag 17.00 – 24.00
 Lördag 11.30 – 14.30(Brunch)
Lördag 17.00 – 24.00(Middag)
Söndag 11.30 – 18.00 (Brunch)

Kontakt

Restaurang Trattorian
Norr Mälarstrand, kajplats 464
112 20 Stockholm
Följ oss på Facebook
Bordsbokning: 08-684 238 70
reservation@trattorian.se
Boka bord

Instagram

Följ gärna oss på @trattorian.se

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.