Italiensk restaurang på Kungsholmen

En härlig italiensk restaurang för hela familjen intill Riddarfjärden. Där det bjuds på de bästa recepten och vinerna från hela Italien. I den stora gjutjärnsugnen grillas både fisk och kött och känslan är rustik och avskalat elegant. Trattorian är ingen lyxrestaurang – om man inte tycker att perfekta råvaror och ett genuint hantverk är en lyx i sig.

Välkommen till en Italiensk restaurang som inte kommer göra dig besviken.

Cash is no longer King. Från och med den 1 april 2019 blev alla Brasseriegruppens restauranger kontantfria.

Tryffelpasta från italienska restaurangen Trattorian

Råvaror i fokus

Vårt hjärta – vårt kök är rustikt, elegant, men enkelt. Våra råvaror är alltid av bästa klass. Vår italienska restaurang serverar det bästa Italien har att erbjuda på både tallriken och i glaset. För oss är kvalitén i fokus, vår pasta görs från grunden dagligen och vår pizzadeg är unik då den både är vegansk och jäser i 48 timmar. Detta gör vår italienska restaurang unik.

Vi gör det enkelt – men vi gör det aldrig för enkelt. Med rena smaker tar våra maträtter dig på en matresa genom Italien du sent kommer att glömma.

Färska råvaror från italienska restaurangen Trattorian

Italiensk brunch

Varje lördag och söndag dukar vi upp vår variant av en italiensk brunchbuffé. Buffén matas full med italienska charkuterier, ostar, ett stort urval av grönsaker & sallader, vedugnsbakade pizzor, nygrillat kött med tillbehör i form av såser, dressingar och röror. Sist men inte minst dukar vi fram dessertbordet och glassvagnen!

Buffé 345 kr
Barn 0–3 år gratis.
Barn mellan 4 och 12 år 145 kr.

 

Chark - Italiensk brunch

Presentkort

Köp vårt presentkort nu!  Varför inte ge kortet till din käresta? Eller dina kollegor på jobbet? Eller varför inte unna dig kortet själv och upplev Sveriges godaste kort.

Vi skickar presentkortet direkt hem till dig och du kan använda det samma dag.

Beställ ditt presentkort här!

Á LA CARTE

Vår á la carte uppdateras säsongsvis för bästa kvalitet på råvaror. Menyn är framtagen med stor kärlek till det italienska köket, där vi med egen särprägel framtagit rätter som tillagas från grunden av våra kockar som alla månar om att just du lämnar ditt restaurangbesök nöjd och belåten.

Se meny

 

 

Sällskapsmenyer

Våra sällskapsmenyer har framtagits för sällskap över 12 personer och större. Menyerna varierar efter säsong och upplevd efterfrågan. Aktuell meny hittar du här.

Se meny

ÖPPETTIDER

Måndag
17:00 – 22:00

Tisdag
17:00 – 22:00

Onsdag
17:00 – 24:00

Torsdag
17:00 – 24:00

Fredag
17:00 – 24:00

Lördag
11:30 – 16:00 Brunch
17:00 – 24:00 A la carte

Söndag
11:30 – 17:00 Brunch

Med reservation för ändringar.

KONTAKT

Restaurang Trattorian
Norr Mälarstrand, kajplats 464
112 20 Stockholm

BOKNING
08 – 684 238 70
reservation@trattorian.se

Instagram

Följ gärna oss på @trattorian.se

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.